Ademtherapie

Een beetje spanning voordat je gaat bevallen is heel normaal, maar sommige vrouwen zien er zo tegenop dat het heel fijn zou zijn om daar iets aan te veranderen voordat ze het avontuur tegemoet gaat. Het belangrijkste bij een bevalling is om vertrouwen in je lichaam te hebben en dat je kan ontspannen en loslaten. Tijdens een ademsessie op basis van Transformational Breath kun je ervaren hoe het voelt om weer vertrouwen in je lichaam te krijgen zodat je vanuit je oerkracht kan gaan bevallen. Verder is het ook heel geschikt bij zwangeren met stress, hoge bloeddruk, astma, spijsverteringsproblemen, slecht slapen, huidproblemen en angsten.

Mocht je het gevoel hebben dat je tijdens je zwangerschap nog last hebt van onverwerkte emoties, slechte band met je vader, moeder, broer, zus of andere personen dan kan een ademsessie heel nuttig zijn om oude ballast op te ruimen. Je lost emotionele blokkades op en er ontstaat een gevoel van bevrijding en innerlijke rust. Sommige mensen zitten (onbewust) al jaren in een slachtofferrol en vaak is het een hele opluchting om dat gevoel niet meer te hebben voordat je zelf moeder gaat worden.

Voor sommige vrouwen verloopt de bevalling totaal anders dan ze hadden gehoopt en hebben ze moeite om dit te verwerken. Een ademsessie kan dan een hele prettige en helende manier zijn om alles weer een plekje te geven.

Wat is Transformational Breath®

Transformational Breath is een krachtige ademmethode. Onze adem vertelt ons wie we zijn en hoe we met situaties in ons leven omgaan. Door dingen die we meemaken in ons leven kunnen we onbewust blokkades in onze ademhaling creëren. Door je adempatroon te veranderen, kun je deze blokkades weer opruimen. Tijdens een ademsessie kun je jezelf bevrijden van onderdrukte emoties, angsten en negatieve gedachten of herinneringen uit het verleden. Als we aannemen dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn en dat veel fysieke aandoeningen hun oorzaak vinden in niet verwerkte emoties en negatieve gedachten over onszelf dan lijkt het logisch dat het opruimen van die emoties en gedachten een positieve invloed heeft op onze gezondheid.

Met behulp van de adem krijg je meer zelfvertrouwen en kom je volledig in je eigen kracht te staan. Je weet weer hoe het voelt om thuis te komen bij jezelf.  Na een sessie is je ademhaling open, de rivier stroomt weer zonder belemmeringen. Hierdoor krijg je meer energie, ga je je fitter voelen, meer ruimte (ook fijn voor je baby) en doorbreek je onbewuste patronen.

Fysieke voordelen:

• vergroot je ademcapaciteit, ademhaling is open en gaat makkelijker en dieper
• meer ruimte & energie
• versterkt zelfherstellend vermogen van je lichaam
• meer zuurstof in je lichaam, ook fijn voor je baby
• verhoogt ook je weerstand (door betere afvoer van afvalstoffen)

Mentale- en emotionele voordelen:

• positiever denken
• meer innerlijke kracht
• meer zelfvertrouwen
• gevoel van bevrijding door opruimen onverwerkte emoties
• innerlijke rust en vertrouwen

Ik nodig je uit zelf te ontdekken wat er gebeurt als je jouw adempatroon gaat veranderen.

Adem diep, ontdek wat een oerkracht er in jezelf zit en ga vol vertrouwen het avontuur tegemoet!

Voor meer informatie en groepslessen kijk op de site: bewustademen.nl

Praktische informatie

Duur: 2 uur
Dagen: maandag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur of 13 tot 15 uur
Bijdrage: € 60,-
Locatie: Nieuwe Bussummerweg 5 in Huizen

Interesse? Je kunt je hieronder aanmelden.