Even voorstellen

Mijn naam is Natalie Teunissen (1971), docent Zwangerschapsyoga, Samen Bevallen en Babymassage. Daarnaast begeleid ik als Doula & ademtherapeut zwangere vrouwen bij hun bevalling. Ik ben getrouwd en liefdevolle mama van Pim (2001) en Roos (2003). Na te zijn afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven. profielfoto5
Tijdens mijn eerste zwangerschap is mijn bewustwordingsreis begonnen. Ik heb mijn baan in het bedrijfsleven opgezegd om helemaal mijn hart te kunnen volgen. Mijn passie is om zwangere vrouwen en hun partner in deze bijzondere periode in hun leven te begeleiden zodat ze bewuste keuzes kunnen maken en in vertrouwen het avontuur tegemoet gaan.

Opleidingen

De opleiding tot docent Zwangerschapsyoga (MUDRA) volgde ik in het geboortecentrum in Amsterdam. Daarnaast deed ik de opleiding om Samen Bevallen cursusleidster te worden in Amersfoort. Dat is een cursus samen met je partner, gebaseerd op de psycho-profylaxe methode ook wel de ‘positief-bevalmethode’ genoemd, die heel goed werkt bij een bevalling.
Voor het geven van de cursus babymassage ben ik opgeleid op het TIBO (Nederlands Opleidingsinstituut tot Docent Babymassage) gespecialiseerd in de Shantala, Zweedse en Ayurvedische massage.
Om cursisten op een breder gebied te kunnen ondersteunen, volgde ik diverse trainingen op het gebied van voeding, voetreflexologie, acupressuur, aromatherapie, holistisch masseren, haptonomisch dragen & tillen en inbakeren van baby’s.
De laatste jaren heb ik ook de kracht van bewust ademen ontdekt en geef ik ademtherapie op basis van Transformational Breath® aan zwangeren die erg tegen de bevalling opzien of andere angsten zouden willen loslaten voordat ze zelf moeder gaan worden.

Enthousiasme

Het allerbelangrijkste is nog steeds mijn enthousiasme voor alles rondom zwangerschap en geboorte. Met alle liefde en plezier begeleid ik je in deze bijzondere periode in je leven!